Home

 

 

 

 

Voor reservering of meer informatie:

De Caferacer v.o.f.
Piepersweg 7
7122 JA Aalten (In de Achterhoek)
Tel.: 06-135 89 307
E-mail: info@decaferacer.nl | www.decaferacer.nl  
Contactpersoon: Thomas Tolkamp


Copyright 2016 De Caferacer | Webdesign Ralph Blekkink

Gezellig fietsen op DE CAFERACER fietsen. Fietsen voor groepen tot ongeveer 40 personen op 3 fietsen. De fiets doet zijn naam eer aan, want je kunt met 10-12 personen fietsen terwijl je tegenover elkaar aan de bar zit en 'de barman' ondertussen een biertje tapt. Mocht je na een tijdje toch wat vermoeid zijn, kun je je fietsplek verruilen met iemand van de reservebank. 
Deze fantastische fiets heeft versnellingen, daardoor is het altijd lekker fietsen in de juiste versnelling, zelfs achteruit fietsen is mogelijk. 
Verder is hij voorzien van muziekinstallatie met radio/CD speler en mocht er een regenbuitje vallen dan is er geen probleem want je zit lekker droog onder een zeildak.

Voor de huur van deze feestfiets voor een vrijgezellenfeest, personeelsfeest, familiefeest, verjaardagsfeest, carnavaloptocht of zomaar een gezellig dagje uit met vrienden of familie, bent u bij ons aan het juiste adres. 
Succes verzekerd voor een onvergetelijk dagje uit! Wij kunnen desgewenst de feestfiets bezorgen en weer ophalen. Download hier onze flyer (184kb .JPG) !